HTML

Spiritlab-webdesign-arculat-grafikus

Spontán alakuló, de hiteles információ kavalkád igényes, iparművész grafikai tervezésről, műhelytitkokról, jó és rossz megoldásokról, melyek főleg a kkv-nak szólnak.

Friss topikok

Linkblog

5 grafikai szarvashiba, mely segít abban, hogy honlapod 0 ügyfelet hozzon...

2010.11.03. 20:52 Spiritlab

1. Használj grafikai sablonokat, amely olcsó és bárki számára elérhető, amelyből egyre több van az Interneten. Mivel a Föld túl van népesedve és túl sok cég könyörög azért, hogy végre valaki tőle rendeljen, így a legnagyobb hiba, ha beállsz a sorba és hétköznapi leszel. A legjobb, ha grafikai tervezés segítségével kitűnsz a tömegből. Természetesen jó marketing szövegre is szükséged lesz.

2. Implementálj olyan elemeket, melyek tetszenek a barátaidnak, családodnak és  grafikusodnak és ne konzultálj a vevőiddel, marketing szakemberrel arról, hogy mi az, ami hatásos lenne. Sőt, legyen minél általánosabb a honlapod, hogy mindenkinek tessen. És még véletlenül se legyen karaktere a honlapodnak, cégednek.

3. Dolgozz önjelölt grafikusokkal, akiknek sem művészi érzékük, sem legmagasabb végzettségük nincs meg ezen a területen a szaktudást illetően. Hozzáteszem ez nem azt jelenti, hogy akinek nincs iparművész, tervezőgrafikus végzettsége az rossz arculattervező, de rizikósabb őt választanod. Aki az ország egyik legnehezebb, az Iparművészeti Egyetemen végzett az általában szavatolja a kiváló minőséget.

4. Semmiképpen se nézd meg a grafikusod, formaterveződ referenciáit és feltételeit, mielőtt elkezdesz vele dolgozni. És emellett ne kérj be több árajánlatot és csak a pénz szemszögéből elemezd azokat, ne hosszú távú befektetésként gondolj rá.

5. Ne rakjál fel magadról fényképet, videót, nehogy kiderüljön ki van a cég mögött.
Ez biztosan nagy bizalmat fog kelteni, hiszen honlappal rendelkezni nagy dolog, mely automatikusan vásárlásra ösztönzi az emberek 95 %-át.

 

De beszélni bárki tud, íme a konkrét példa: www.spiritlab.hu

"Adunk 1 grafikust ajándékba 1 napra"

  



Keresztes Attila



További bejegyzések:

5 grafikai szarvashiba Hatásos arculat
Valaki kinyírta a céged Webfejlesztés
Valamit dobjál össze délutánra Jó webgrafikusok?
Megújult weblap Rossz reklámgrafika
Formatervezés Intelligens bannerek
Névjegykártya evolúció Étlapok
Webáruház születik Siteodat lefoglalhatják
Életmentő reklámgrafika! Ne menj nyomdába
Hogyan készülnek a logók A 0 példányos könyv
Grafikusod felidegesedik, ha… Kreativitás most
Prospektus- és kiadványhibák A pincér bosszúja
Szórólapot, de ne így! Hibás formok

 

 

 

komment

Címkék: logó grafika honlap tervezés weblap webdesign grafikus arculat arculattervezés tervező névjegy iparművész

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása