HTML

Spiritlab-webdesign-arculat-grafikus

Spontán alakuló, de hiteles információ kavalkád igényes, iparművész grafikai tervezésről, műhelytitkokról, jó és rossz megoldásokról, melyek főleg a kkv-nak szólnak.

Friss topikok

Linkblog

Webáruház születik

2010.11.16. 16:00 Spiritlab

 


Neked ez tetszik?
Ez természetesen csak a fantázia szüleménye, ilyen webáruházak nem léteznek a valóságban.:) Viccen kívül a fair-play játékainak megfelelően sajátot kreáltam, hogy ne bántsak meg vele senkit. Hiszen szórakoztatásnak szánt gúnyos stílusom mellett igyekszem korrekt lenni minden esetben. De azért véleményem lehet az úgynevezett demokráciában, igaz?
.
.
.
A pénz, a pénz...
Amikor valamilyen szolgáltatást megrendelünk a határ a csillagos ég, így elindul a sakkjáték, hogy x pénzből, y minőségen, z opciókkal, s időn belül ki mit vállal el. Mi szeretjük előre tisztázni a dolgokat és a meglepetést meghagyjuk a mikulásnak. Ha valakinek nincs pénze – azt hiszem sok emberrel előfordul érthető módon -, akkor mérlegelnie kell, hogy vesz-e egy szakadt márkás autót, vagy marad-e egy jó állapotban lévő kevésbé márkás változatnál, amely abban a kategóriában jó minőségű és megbízhatóan működik. Miért lenne ez máshogy a grafikai tervezésnél? Nyilván ez már inkább marketing kérdés, hogy kinek mik a céljai, vagy csak belekóstol a „piacba”, mert piaci rést talált és tudja, hogy konkrétan mekkora összeget milyen hozam fejében, milyen határidővel, milyen likviditással kockáztat. Vagy amióta az eszét tudja, azzal szeretne foglalkozni és nem érdekli az üzleti környezet. De attól még a környezetet érdekli az újdonsült versenyző, igaz?:)
Sok vállalkozó tudja, hogy a kiadás, ha ügyesen menedzseli, akkor inkább befektetés és türelemmel kombinálva busás hasznot hozhat. Vagy nem. Vagy a kettő között.:)
.
Kezdjük a legolcsóbbal. A megjelenés meghatározza azt is, hogy milyen minőségű szolgáltatást, milyen áron értékesíthetünk. Vannak ingyenesen letölthető grafikai sablonok, template-ek melyek impozánsak, de nem egyénre szabottak és lehet, hogy olcsók ugyan, de holnap viszont látjuk egy másik honlapon ugyanazt a design-t. Vagy ami még rosszabb az ügyfelünk teszi ezt meg. De nyilván, mint mindennek van előnye és hátránya is.
Mi iparművész tervezőgrafikus színvonalon alkotunk meg egyedi igényeknek megfelelően grafikai, webdesign, arculattervező feladatokat és nem szeretjük a sablonokat. Szó szerint tessék érteni.:)
.
Ingyenes webáruház?
Ha weblapot üzemeltetünk, akkor érdemes tárhelyet biztosítanunk pár ezer forintért, különben nagyon komolyan fognak venni a vevők. Ez töredéke a grafikai tervezés árának, főleg, ha arculattervezésről van szó. Igaz, akkor nem kapunk mellé ilyen szép, impozáns reklámcsíkot a tetejére, mely mindenféle (moderátor által kivett káromkodás:) reklámokat helyez el ingyenes oldalunkon. Az emberek kimondottan imádják a reklámokat, így biztos örülnek majd, amikor teljesen más témában és design-ban jelennek meg reklámok a honlapunk tetején. De a reklámozókat is meglehet érteni…, valamit valamiért, igaz? Ha ezt megfejeljük egy ingyenes mail címmel és „Üdvözüljük honlapunkon” egyedi, kreatív szöveggel, akkor tuti a siker.:)
.
És hogyan fest a webáruház, ha áttekinthető, és ne adj Isten személyre szabott? Nem feltétlen van szükség grafikai bravúrokra, inkább az átláthatóság a cél főként. De legyen ízléses és egyszerű (fehér letisztut). Adott volt egy arculat, melyhez alkalmazkodnunk kellett.
A webáruházat működtető motorra most nem térnék ki, csak néhány mondat erejéig. Vannak egyedi szoftverek, melyeket külön a mi óhajunk, sóhajunk alapján leprogramoznak és vannak meglévő programok, melyeket testre szabnak és ezek jóval olcsóbbak és ugyanúgy felhasználóbarát többnyire. Rengeteg dologtól függ az, hogy milyen árajánlatot kapunk ezeket az opciókat itt tudod megnézni (lásd árajánlat kérése, webáruház kategória).
Letisztult, fehér jól olvasható hátterű webáruházat kértek ügyfeleink
.

.
::
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
::
:
:
. .::
:
::
:
:
:
:
:
:
:.
.
.

Az eredeti forrához klikk ide.

Keresztes Attila PhS


“Adunk egy grafikust ajándékba 1 napra”

.
.
.

További bejegyzések:

5 grafikai szarvashiba Hatásos arculat
Valaki kinyírta a céged Webfejlesztés
Valamit dobjál össze délutánra Jó webgrafikusok?
Megújult weblap Rossz reklámgrafika
Formatervezés Intelligens bannerek
Névjegykártya evolúció Étlapok
Webáruház születik Siteodat lefoglalhatják
Életmentő reklámgrafika! Ne menj nyomdába
Hogyan készülnek a logók A 0 példányos könyv
Grafikusod felidegesedik, ha… Kreativitás most
Prospektus- és kiadványhibák A pincér bosszúja
Szórólapot, de ne így! Hibás formok

 

komment

Címkék: weboldal honlap site internetes weblap grafikus arculat áruház iparművész arculattervező tervezőgrafikus spiritlab.hu webáruzáz

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása