HTML

Spiritlab-webdesign-arculat-grafikus

Spontán alakuló, de hiteles információ kavalkád igényes, iparművész grafikai tervezésről, műhelytitkokról, jó és rossz megoldásokról, melyek főleg a kkv-nak szólnak.

Friss topikok

Linkblog

Honlapkészítés, honlap tervezés iparművész tervezőgrafikus által Íme az ajándék iparművész grafikus, hogy cégedet komolyan vegyék

2011.07.04. 16:12 Spiritlab

 

Sokan esünk abba a hibába, hogy azt hisszük, ami nekünk nyilvánvaló, az a másik számára is az. Mint a székely viccben, mikor panaszkodik a feleség, hogy sosem mondja a férje neki, hogy szereti. Mire az a válasz érkezik, hogy 20 éve megmondtam az esküvőn, majd, ha változik szólok.:) És itt mindegy miről van szó honlapkészítésről, honlap tervezésről az igazság, igazság marad, igaz?:)

Továbbá az is közhiedelem, hogy az iparművészek, mivel általában kreatívabbak és igényesebbek, mint a grafikusok (tisztelet a kivételnek), így feltétlenül drágábbak is. Ráadásul még ezen a területen is lehet garanciát adni, ha valaki grafikussal szeretne dolgoztatni. Sőt, az a legjobb, ha van lehetőség a programozási feltételeket is előre tisztázni, nehogy később nehéz legyen fejleszteni és ne adj isten mindent újra kelljen kezdeni, ami pénz, idő és energia pazarlás.

A legjobb, ah minden egy kézben van, így nem ér majd minket negatív értelemben meglepetés. És a gyorsaságot szakképzett 10-20 szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák akár online is elérhető kommunikációs rendszere biztosítja. Ráadásul a cég komoly multiknak is dolgozott már.

Tehát, amolyan összefoglalásként: komoly referencia, jó ár, iparművész minőség, gyors kiszolgálás és garancia, ha nem vagyunk elégedettek a kész produktummal.

Ez nem mese, hanem a valóság - weblap design, saját honlap, céges weboldal, weboldal, honlaptervezés, weboldal programozás, honlap készítő, weboldal design készítés

Elég a szavakból és az önfényezésből, tegyen próbára a kedves olvasó. Ezen a linken találsz néhány árat grafikai és programozói munkára és természetesen az adott iparművész grafikai produktumot is megtudod nézni: honlapkészítési árajánlat

Keresztes Attila

www.spiritlab.hu


“Adunk egy grafikust ajándékba 1 napra”


.
További bejegyzések:

5 grafikai szarvashiba Hatásos arculat
Valaki kinyírta a céged Webfejlesztés
Valamit dobjál össze délutánra Jó webgrafikusok?
Megújult weblap Rossz reklámgrafika
Formatervezés Intelligens bannerek
Névjegykártya evolúció Étlapok
Webáruház születik Siteodat lefoglalhatják
Életmentő reklámgrafika! Ne menj nyomdába
Hogyan készülnek a logók A 0 példányos könyv
Grafikusod felidegesedik, ha… Kreativitás most
Prospektus- és kiadványhibák A pincér bosszúja
Szórólapot, de ne így! Hibás formok

komment

Címkék: honlap tervezés honlapkészítés iparművész tervezőgrafikus

süti beállítások módosítása