HTML

Spiritlab-webdesign-arculat-grafikus

Spontán alakuló, de hiteles információ kavalkád igényes, iparművész grafikai tervezésről, műhelytitkokról, jó és rossz megoldásokról, melyek főleg a kkv-nak szólnak.

Friss topikok

Linkblog

A konkurencia fejleszt helyetted és emiatt visszafejlődhetsz (webfejlesztések, honlapfejlesztések, webdizájn)

2010.11.21. 17:06 Spiritlab

 

Fejlesztésre váró oldal

Állandósult valóság vagy honlap?
Ha igaz az, hogy folyton minden változik: a testünk, az elektronika, a híradástechnika stb. akkor miért ne kéne vállalkozásunkon belül weboldalunkat, is folyton fejlesztenünk?

Ha a weblap nem értékesít, akkor ki kell rúgni vagy meg kell változtatni, mert akkor minek egy cégnek honlap, ha nem hoz eredményt, új ügyfeleket? Persze a marketing megoldásokra kell „felültetni” a grafikát, mert az önmagában kevés.

Milyen lenne a honlapod, ha a 10 év alatt semmit nem változtattál volna meg rajta. Bár lehet, hogy már a retró stílusa miatt is sikert aratnál.:) Visszatérve, ha testünket, lelkünket, párunkat, gyerekünket, autónkat, házunkat folyamatosan ápoljuk – tisztelet a kivételnek:) -, miért lenne ez máshogy a site-unk, weblapunk esetében? Miért ne kéne webfejlesztéseket, honlapfejlesztéseket végrehajtanunk?

Ha mi nem tesszük meg, akkor majd helyettünk a konkurencia fogja megtenni, így hozzájuk képest visszafelé fogunk fejlődni, pedig nem csináltunk semmit. Ha pedig nem tehetséges grafikust, vagy iparművész tervezőgrafikust választunk, akkor elképzelhető, hogy a webdizájn, illetve a weboldal fejlesztések fordítva sülnek el.

Nem véletlen, hogy a honlaptervezők nem hobbiból végzik el munkájukat, hanem szakemberek. A weblapkészítők, webdesignerek ugyanúgy egy szakmát gyakorolnak, mint a cipész vagy pszichológus vagy a politikus. Na jó, ez nem a legjobb hasonlat talán néhány esetben.:)

És óriási véletlen, hogy mi éppen ezzel foglalkozunk.:) Viccen kívül nem ezen a cikken, hanem inkább a referenciamunkánkon van a hangsúly, muszáj a szerény iparművész tervezőgrafikus művészeket ilyen módon felkonferálnom, megmutatnom mit tudnak létrehozni, mert ők szerények velem ellentétben.:) Szóval nézzük meg ezeket a munkákat közösen.

.

.

.

.

.

.

.

.


Referenciákhoz klikk ide.

Eredeti cikkhez klikk ide.

Keresztes Attila

www.spiritlab.hu


“Adunk egy grafikust ajándékba 1 napra”


.

További bejegyzések:

5 grafikai szarvashiba Hatásos arculat
Valaki kinyírta a céged Webfejlesztés
Valamit dobjál össze délutánra Jó webgrafikusok?
Megújult weblap Rossz reklámgrafika
Formatervezés Intelligens bannerek
Névjegykártya evolúció Étlapok
Webáruház születik Siteodat lefoglalhatják
Életmentő reklámgrafika! Ne menj nyomdába
Hogyan készülnek a logók A 0 példányos könyv
Grafikusod felidegesedik, ha… Kreativitás most
Prospektus- és kiadványhibák A pincér bosszúja
Szórólapot, de ne így! Hibás formok

komment

Címkék: honlapok weboldalak webdizájn weblapok iparművész spiritlab.hu webfejlesztések honlapfejlesztések weboldalfejlesztések honlaptervezők weblaptervezők weblapkészítők webdesignerek tervezőgrafikusok siteok

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása